• Nyhedsbg
  • En introduktion om Shangri-la persienner

    Shangri-La persiennerer et nyt design, der kombinerer elektriske gardiner, skærme, persienner og rullegardiner.Sammensmeltningen af ​​bløde vinduesskærme og lameller giver folk en diset æstetisk følelse, passende nuancer af gardinfarver, og enkelt og enkelt design giver folk en behagelig og naturlig følelse.Om vintereftermiddagen filtrerer sollyset gennem Shangri-La-gardinerne, og lyset og skyggen præger rummet, som er stille og smukt, og at være i det er som et paradis.

    Shangri-La persiennerer det bedste valg til at bevare privatlivets fred og kontrollere lyset.Udbredt i villaer, kontorbygninger, caféer, vestlige restauranter, hoteller og andre steder.

    Med hensyn til skygge,Shangri-La gardinerer også fremragende.Shangri-La gardin er et gardin, der hænger mellem to lag skærme.Når gardinet åbnes, ses en charmerende udsigt gennem vinduesskærmen, og lyset, der kommer ind i rummet, bliver også filtreret og blødgjort;når gardinet er lukket, kan det sikre dit privatliv og samtidig fremhæve Shangri-La gardinets elegante og mystiske temperament.

    Fordelene vedShangri-la persienner:

    1. Shangri-La persiennerkan justere naturligt lys som persienner;

    2.Shangri-La gardinerhave komplette funktioner som orgelgardiner (filtrering af sollys, blokering af ultraviolette stråler, antibakteriel og anti-meldug, sikker flammehæmmer, antistatisk behandling osv.);

    3. Shangri-La persiennerer lige så lette at betjene som rullegardiner, og kan løftes og sænkes frit.Når gardinerne foldes sammen, er de helt skjult i den øverste rille, hvilket gør synsfeltet mere åbent.

    Hvis du leder efter stofleverandører, er du velkommen til at kontakte

    Monica Wei

    Whatsapp: +86 15282700380

    Email: monica@groupeve.com

    1


    Indlægstid: 15. nov. 2022

    Send din besked til os

    Skriv din besked her og send den til os