• Nyhedsbg
  • Groupeve betjener kunder i over 80 lande siden starten i 2001!

    Vores gruppe blev etableret i 2001 og har været dedikeret til forskning og udvikling, procesinnovation og anvendelse af vinduesskærme i over 20 år

    Til dato har de skabte produkter tjent mere end 80 lande og regioner, og vi er forpligtet til at gøre en kontinuerlig indsats for menneskelivets lykke.

    Et praktisk stykke kunst

    详情Detalje-18

    Blandt formen og funktionen af ​​zebragardinerne, livets artefakter, der formidler kærligheden til livet, så de hører til dette rum, og ikke kun tilhører dette rum;de tilskrives livet, og ikke kun for livet.

     

    persianas para ventanas nuancer vinduesgardiner plantageskodder til interiør

    vinduer modernas rulle percianas ventananas largas køkkenrullegardin hvid badeværelse moderne

    dag nat vandrette persienner trippevals sala baratas rv

    Stoffets vandtæthed gør det muligt at forblive "elegant" i flere situationer og lettere at rengøre.Beskytter dit privatliv og beskytter sig selv

    Sammenlignet med andre skæremetoder er laserskæring mere effektiv til at forhindre besværene forårsaget af stoffets stripning, og den æstetiske og praktiske balance er vores koncept.

    Den kan have en lille åndbarhed, mens den blokerer for sollys, kompenserer for det lukkede rum, som den lukkede vinduesskygge medfører, og nyder privatlivets fred og frihed, mens den indånder fri luft.

    Kontakt: Eric zhang

    E-mail:eric@groupeve.com

    WhatsApp/Wechat: 86-16605637774


    Posttid: Mar-09-2023

    Send din besked til os

    Skriv din besked her og send den til os