• Nyhedsbg
  • Hvordan vælger man rullegardiner til hjemmet?

    Persienner er meget nyttige dekorative genstande i vores hjem, både dekorative og praktiske.Alle har mere eller mindre svært ved at vælge persienner til dekoration.Der er så mange stoffer og så mange farver, som ikke ved, hvor de skal starte.Faktisk er det ikke svært for dig at forstå de vigtigste punkter, når du skal vælge persienner.

    Du bestemmer indretningsstilen i dit hjem og vælger persienner efter din egen stil, så du kan spare ballade og bekymringer.Den generelle boligindretning er europæisk stil, nordisk stil, kinesisk stil (ny kinesisk stil) og japansk og koreansk pastoral stil (mere med plaid og småblomstret som hovedklædet).
    Enkel europæisk stil: Jacquard klud, broderet klud og ensfarvet klud er hovedtyperne af persienner valgt.

    Nordisk stil: for det meste ensfarvet klud, bomuld og hør, kashmir, chenille, højpræcision og så videre.Stoffet er rigt på farver.Nordisk stil er også en ny favorit til dekoration nu til dags, og det er en stil, som unge foretrækker.Fordelene er, at stofferne er rige på variation og farver, enkle at matche, overkommelige og nemme at pleje senere.

    Ny kinesisk stil: Ny kinesisk stil er også en relativt trendy dekorationsstil i de senere år, enkel og luksuriøs.Den enkle tekstur af kinesisk stil er den første dekoration for succesrige mennesker i dag.

    Japansk og koreansk pastoral: Japansk og koreansk pastoral sceneri, den overordnede farve er relativt frisk, den stil, som unge mennesker og piger foretrækker i rummet.De fleste af dem er plaid, striber og små blomstrede stoffer.Fordele: Farven på stoffet er klar og smuk, og prisen er overkommelig og stilarterne er forskellige.

    Hvis du har nogen interesse, er du velkommen til at kontakte;

    Monica Wei

    Email; monica@groupeve.com

    Whatsapp: +86 15282700380

    R


    Indlægstid: 15. august 2022

    Send din besked til os

    Skriv din besked her og send den til os