• Nyhedsbg
  • Fordelen ved Hanas Vertikal Blind

    Dream ren lodret persienn, som blev født for ikke længe siden, er meget populær i bløde beklædningsgenstande.Den kan skifte mellem skygge og halvskygge fleksibelt, hvilket skaber fremragende visuel komfort.Det kaldes lysets og skyggens magiske hånd i gardinindustrien.Indret hjemmet med en hanas persienne, mellem lys og skygge, tilføj en plettet diset følelse til hjemmet og lad eventyrluften falde ned foran vinduet.
    Som en ny type gardin er hanas blind et færdigt gardin med dekoration + halvskygge.Det har ikke kun skyggeegenskaberne for stofgardiner, men har også sans for perspektiv af gazegardiner og integrerer også dæmpningsfunktionen af ​​persienner.

    Fordele vedHanas Blind

    1. Blødgør lyset: Kombinationen af ​​stof og garn gør sollyset meget blødt.Skiftende lys og mørke, bølgende, kaotisk og samlet, er den kunstneriske sans og rummets sans på højt niveau veltalende udtrykt.
    2. Skygge og belysning kan justeres efter eget ønske: 180-graders roterende design, belysning er helt bestemt i henhold til brugsmiljøet.
    3. Optager ikke plads: Den gennemsigtige lodrette rullegardin kan bruges til begge formål, og den kan også lægges væk.Det er ikke så tungt som traditionelle gardiner.
    4. Let at rengøre: Denstof af drømmen ren vertikal blindhar antistatisk behandling, og partikelstøvet kan nemt renses af fjerstøveren.Hvis delen er snavset, kan den også skilles ad og vaskes i et enkelt stykke, hvilket er enkelt og bekvemt.Hvis kun en del af det er beskadiget under brug, kan det behandles og udskiftes målrettet, og der er ingen grund til at udskifte hele stoffet som traditionelle stoffer.
    5. Den har en fantastisk skønhed.
    6. Ingen støj ved træk.

    ren lodret persienne

    Kontaktperson: Judy Jia

    Email: business@groupeve.com

    WhatsApp: +8615208497699


    Indlægstid: 31. marts 2022

    Send din besked til os

    Skriv din besked her og send den til os