• Nyhedsbg
  • Forskellen mellem drømmegardiner og lodrette persienner

    hanas blind 2

    Drømmegardinstofhar ikke kun stofgardiners "skyggeevne", men har også den "perspektiviske følelse" af gazegardiner og inkorporerer også persienners "dæmpningsfunktion".

    "Høj værdi" og egnet til de fleste stilarter.Simple stilarter såsom log-stil og naturlig stil er mere egnede.

    Det er mere "praktisk" at skille ad og "let at rengøre".Selvom det er snavset eller ødelagt, behøver du ikke bekymre dig om det.De aftagelige klinger kan fjernes direkte fra de tilsvarende klinger.

    "Unikt design", der kombinerer funktionaliteten fra almindelige vertikale gardiner med den elegante udvendige appel.Men i modsætning til skæremetoden for lodrette gardiner, har drømmegardiner en unik form af gardinerne.Når den åbner og lukker, klapper den som en sommerfugl.

    I stand til at spille en "dæmpningsfunktion", kan drømmegardinet justere positionen af ​​gardinstyringen vilkårligt og kan justere den vandrette retning ved at dreje gardinet i henhold til solens position.

    Blot at dreje gardinet kan opnå den nødvendige "lette blødhed" indendørs, uden at påvirke den friske luft, der kommer ind i rummet, og uden at bekymre dig om "belysning", uden at tænde lyset, hvilket sparer ressourcer.

    Drømmegardinet minder meget om det vertikale gardin, men drømmegardinets stof er "tilsløret".Lodrette persienner har "ingen garn", kun et "enkelt stykke".

    Bredden på det lodrette gardin er 8,9 cm, og bredden på drømmegardinet er 10 cm og 12 cm.

    Afstanden mellem hvert stykke er også forskellig, det lodrette gardin har omkring 11 stykker pr. 1m, og drømmegardinet har omkring 9 stykker pr. 1m.

    Drømmegardinet er lavet af “høj-elastisk polyester”, hvilket er fint efter lang tid i solen.Det vil ikke oxidere og gulne, og er mere holdbart.

    gennemsigtigt lodret stof (2)

    Kontaktperson: Judy Jia

    WhatsApp: +8615208497699

    Email: business@groupeve.com


    Indlægstid: 16-november 2022

    Send din besked til os

    Skriv din besked her og send den til os