• Nyhedsbg
  • Betjeningstilstanden for lodrette persienner

    1. Manuel kontrol:

    1) Manuelle lodrette gardiner lukkes og åbnes manuelt, hvilket svarer til traditionelle gardiner.

    2) De almindelige materialer til manuelle lodrette persienner er generelt bambus og aluminium.De manuelle lodrette persienner af aluminiumslegering er lavet af 89 mm blade af aluminiumslegering, så overfladen får en metallisk glans, og den er meget slidstærk og ikke nem at ælde.Ulempen ved manuelle lodrette persienner i aluminium er, at de er relativt tunge, og der vil være støj ved åbning og lukning.

    3) Manuelle lodrette gardiner lavet af bambus og træ er ofte lavet af basswood, sydlig bambus og andre materialer.På grund af deres relativt hårde tekstur er de sjældne på markedet.

    2. Elektrisk styring:

    1) Elektriske lodrette gardiner har generelt en swing-side-struktur.Gardinerne kan dæmpes og åbnes og lukkes ved hjælp af motormekanisk transmission, og siderne kan drejes 180 grader.

    2) Elektriske lodrette persienner kan justere indendørslyset efter behag og kan også opnå formålet med ventilation og skygge.Det integrerer praktisk og kunstnerisk, og er meget udbredt i forskellige kontorbygninger og offentlige steder.

    3) Den fælles ellodrette gardinerer for det meste PVC-materiale og fibermateriale.

    lodret blindstof

     

    Kontaktperson: Judy Jia

    Email: business@groupeve.com

    WhatsApp/Wechat +8615208497699


    Indlægstid: 24. august 2022

    Send din besked til os

    Skriv din besked her og send den til os