• Nyhedsbg
  • Lodrette persienner – avanceret kvalitet, det første valg til stuen

    Lodrette persienner, som en ny type gardin, blev hurtigt populært i blødt tøj, og det kan skifte mellem skygge og halvskygge fleksibelt, hvilket skaber fremragende visuel komfort.Det kaldes lysets og skyggens magiske hånd i gardinindustrien.

    Lodrette persienner - avanceret kvalitet, det første valg til stuen3

    Fordele ved lodrette persienner:

    1. Den perfekte kombination af stof og garn

    Gardinstoffet er lavet af ultra-højstyrke polyesterstof, som har god drapering og har gardinets blødhed og finhed og den høje lodrette gardinstruktur.Det bryder begrænsningen om, at traditionelle gardiner kun kan åbnes helt eller helt lukkes, og skaber en diset skønhed af skiftende lys og skygge.

    Lodrette persienner - avanceret kvalitet, det første valg til stuen2

    2. 180 grader kan justeres efter ønske, og solen kan styres efter ønske

    Ved at dreje gardinets vinkel kan lyset justeres frit omkring 180 grader, hvilket ikke kun kan se indendørs aktiviteter, men også opnå effekten af ​​ventilation og perspektiv.

    Lodrette persienner - avanceret kvalitet, det første valg til stuen4

    3. Gratis shuttle, fri udsigt

    I den lukkede tilstand kan du vælge et hvilket som helst punkt for at køre frit, især skillevæggen mellem arbejdsværelset og soveværelset, og placeringen af ​​hallen og balkonen for at køre frit.Du er velkommen til at se på den, du kan vælge et hvilket som helst punkt for at se ud af vinduet i lukket tilstand.

    Lodrette persienner - avanceret kvalitet, det første valg til stuen1

    4. Gratis farvematch, enhver kombination

    Farver kan matches vilkårligt, og effekterne kan varieres efter dine egne krav for at opnå forskellige stilarter i de fire årstider;det anbefales at vælge ultra-hvid for at tilfredsstille din prinsessedrøm som en drøm;Gardinstof, mere innovativ effekt er meget fantastisk.

     Lodrette persienner - avanceret kvalitet, det første valg til stuen

    Velegnet til dekorationsstil:
    Nordisk stil, moderne enkelhed, moderne lys luksus, japansk og koreansk stil og andre stilarter, drømmegardinet har sin egen "filter" funktion til at blødgøre lyset, sollyset, der brydes på solrige dage er meget blidt, og det har smagen af ins bloggere på overskyede dage , Hvis der er stor efterspørgsel på atmosfæren, kan du også installere en lysbar.Mens du reserverer strømforsyningen til den elektriske skinne, kan du efterlade en ekstra lysstrimmellinje for at tilføje lysstrimlen til gardinboksen.fuld.

    MERE INFOMACION: Sælger Jenny WHATSAPP+86 19981488059
    E-MAIL: support@groupeve.com


    Indlægstid: 12-jul-2022

    Send din besked til os

    Skriv din besked her og send den til os