• Nyhedsbg
  • Udbredt anvendelse til romerske persienner

    Roman skygge er en ny type boligindretning, som kan opdeles i foldetype, ventilatortype, bølgetype og så videre i henhold til formen.Romerske persienner kan skabe en mere varm effekt og bruges nu ofte i udsmykningen af ​​avancerede underholdnings- og fritidssteder som hjem og hoteller og er dybt elsket af offentligheden.

    Her er fordelene ved romerske persienner:

    1. UV-beskyttelse

    På grund af den gradvise styrkelse af folks sundhedsbevidsthed er ultraviolette stråler i solstråling hovedårsagen til falmning og aldring af gulve, tæpper, møbler, gardiner, kunstværker og mange stoffer.Mennesker, der udsættes for direkte sollys i lang tid, kan forårsage hudkræft.Som et resultat er UV-bestandige romerske persienner blevet den nye favorit inden for boligindretning.

    2. Varm om vinteren og kølig om sommeren

    Ud over den dekorative funktion af termisk isolering romerske persienner, er materialet, funktionen og komforten af ​​romerske persienner også tæt forbundet med vores sundhed og liv.Isolerende romerske gardiner kan blokere erosion af udendørs kold (varm) luft, danne et beskyttende lag og regulere indendørsmiljøet.temperatur, hvilket skaber et behageligt miljø, der er varmt om vinteren og køligt om sommeren.

    3. Der er mange farver og stilarter

    Udseendet af romerske gardiner er enkelt og glat, naturligt og friskt og har fordelene ved skygge, varmeisolering, støvtæt, ventilation, komfort, kølighed osv. Når det hænges indendørs, giver det en følelse af enkelhed og harmoni, som gør folk til føle sig godt tilpas.Det er et godt produkt til sommerhusrestauranter.Stilarterne er forskellige, og dens beherskede og højtidelige dekorative effekt fortolker rummets smag til det yderste.

    Hvis du er interesseret i vores produkter, er du velkommen til at kontakte:
    Monica Wei
    Whatsapp: +86 15282700380

    Email address: monica@groupeve.com

    eabd79927e53ded2ad6e9d3a3d09842


    Indlægstid: Okt-08-2022

    Send din besked til os

    Skriv din besked her og send den til os